Mondmaskers

Een mondmasker wordt straks het nieuwe normaal. Volgens ons kan dat dan evengoed in stijl. En met oog voor kwaliteit én duurzaamheid. Daarom zochten we uit onze collecties die stofjes waar je als vrouw graag mee  gezien wordt. Ook mannen vinden zonder enige twijfel hun gading.

De Obelisk-mondmaskers zijn gemaakt volgens een patroon dat goedgekeurd werd door de FOD volksgezondheid. Onze mondmaskers zijn van A tot Z handgemaakt in 100% katoen. Aan elk masker werken we ongeveer drie kwartier. Omdat we kwaliteit belangrijk vinden!

Alle stoffen werden voorgewassen, zodat ze gegarandeerd krimpvrij zijn. Het originele patroon kreeg een uniek extraatje, namelijk een mooi omzoomde opening aan de binnenkant, ideaal om een extra filter te plaatsen.

We leveren de mondmaskers met 2 x 30 centimeter elastiek van 0,5 centimeter. Deze elastieken worden goed verdragen achter de oren. Omdat elk gezicht anders is, en het zeer belangrijk is dat mondmaskers goed aansluiten, vragen we om de elastieken zelf op de juiste lengte vast te naaien. Dit kan eenvoudig met de hand. Wie hier toch problemen mee heeft, kan een eenvoudige knoop leggen.

Geen producten gevonden
© ObeliskFashion.Be is een website van One2 BV
BTW BE 0890.948.958
Boterstraat 19 8900 Ieper
057 20 77 30